torstai 8. maaliskuuta 2012

SERPIDOG

OFS2012 jatkobileissä nähtiin rullalautailuelokuva nimeltä "Iltarusko", jossa vanhat kankeat setämiehet esittivät osaamistaan. Elokuvaan mahtui myös "partti" herralta nimeltä Serpico. Serpico skippas skeittauksen kokonaan ja väänsi partissaan sen sijaan varsin miehekkäät eväät. Alta löytyy resepti iltaruskon kokkailuihin! 

Olkaa hyvä - SERPIDOG! 

SerpiDog ainekset:

- Ranskanleipä
- 1 paketti lenkkimakkaraa
- Goudajuustoa
- Tarpeeksi pekonia
- Ilmakuivattua salamia
- Cheddar-juustoa
- Oliiviöljyä
- Poppamiehen jalapeno sinappia
- Sambal chilisoossia
- Tortilla sipsejä
- Ketsuppia

Valmistus:

Laita uunipellille paketillinen pekonia. Pilko salami sopiviksi siivuiksi ja heitä nekin uunipellille. Verhoile lenkkimakkarat goudajuustolla ja pekonilla. Laita nekin pellille. Ja sit pelti uuniin. 200 astetta ja 15-20 min.
Aloita SerpiDogin kokoaminen leikkaamalla ranskanleipä kahtia. Lorottele leivän kansi-osaan oliiviöljyä ja pohja-osan voitelet Poppamiehen jalapeno sinaapilla ja sambal soossilla. Soossien päälle heitetään sitten reippaasti pekonia. Pekonin päälle asetellaan salamiviipaleet. Ja salamin päälle laitetaan sitten ne makkarat jotka on kääritty juustoon ja pekoniin. Makkaroiden päälle tulloo sitten Cheddar-juustoa. Cheddar-juuston päälle laitetaan vielä sen verran tortillasipsejä mitä saat pysymään siinä. Ja johonkin väliin voit turauttaa ketsuppia.
Nauti SerpiDog pikkunälkään. Sopii erinomaisesti esim. krapulapäivän evääksi.

SerpiVuoka ainekset

- Pussi tortillasipsejä
- Jauhelihaa 400g
- Tomattimurskaa
- tölkillinen vaaleita tai tummia papuja
- Punanen chilisoiro
- Mozzarella ja emmental juustoraastetta yht. 500g

Valmistus:

Paistele ja maustele jauheliha. Kippaa sekaan purkki papuja ja tarvittava määrä tomattimurskaa. Heitä sekaan myös pilkottu chilisoiro. Lämmitä soossi rakkaudella ja lämmöllä. Voitele vuoka oliiviöljyllä(niin ei jää sapuska kiinni vuoan reunoihin). Kaada tortillasipsejä pussillinen vuokaan. Kaada sipsien päälle se jauheliha/tomattimurska/papu/chili juttu. Ripottele koko komeuden päälle vielä 500g pussillinen mozzarella/emmental juustoraastetta. Ja sit setti uuniin. Muistaakseni 200 astetta ja puolisen tuntia. Tai sit vaihtoehtosesti sen aikaa että ruoka näyttää valmiille. Nauti ruoka ystävien tai vihollisten kanssa. Voit nauttia ruuan myös yksin.

Hyviä ruokahetkiä T. Serpico

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti